Ikon for Ø/strøm

Ladeboks til elbil

Ø/strøm tilbyder en lokalt baseret ladepakke med mulighed for at lade med certificeret, lokal grøn el, lokale elinstallatører og frit valg af serviceaftale.

Som Ladeboks kunde hos Ø/strøm har du mulighed for:

 • Certificeret grøn elaftale baseret på vores grønne spotpris, så du kan lade, når strømmen er billigst. Men også muligheden for at forblive på eksempelvis KvartalsEL eller GrønEL, hvis disse produkter passer bedre.
 • Køb af Easee ladeboks til en skarp pris.
 • Frit valg af favorable serviceaftaler og mulig refusion af elafgift, hvis den kommer igen efter d. 30.06.2023. OBS: der er i øjeblikket ingen statslig elafgift og derfor heller ingen refusion.
 • Monta App til styring af ladning samt udbetaling af refusion af fremtidig elafgift.
 • Lokal arbejdskraft – brug din lokale el-installatør og betal den reelle pris for din installation og uden efterfølgende månedlige tillægsydelser.

Ladepakken har følgende muligheder og vilkår:

Grøn el til din grønne bil

GrønBilEL, Ø/strøms elbil produkt, kan indgå som en del af ladepakken.

GrønBilEL er certificeret med ét blad fra Bladmærkningen. Dette betyder at strømmen er produceret fra 100% vedvarende energi, uden yderligere klimatiltag. GrønBilEL følger spotprisen på elmarkedet, og prisen svinger derfor time for time – men har du mulighed for at bruge strømmen, når den er billigst, kan der spares på elregningen, og du kan køre på certificeret, lokal grøn strøm.

Du har også mulighed for at vælge GrønEL som er kvartalsprissat, hvis du ønsker et andet grønt elprodukt, med en fast kendt pris pr. kvartal. Det kan f.eks. være hensigtsmæssigt med en hybrid elbil, hvor det kun er en mindre del af husstandens samlede elforbrug, der kan flyttes til billige perioder.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilket elprodukt du vælger til din elbil – og resten af strømmen i dit hjem. Du kan hos Ø/strøm frit vælge mellem alle vores elprodukter.

Ladeboks med masser af funktionalitet til en skarp pris

Ø/strøm tilbyder køb af Easee ladeboks til en skarp pris.

Du kan se den aktuelle pris i vores prisliste, som du finder via nedenstående knap.

Easee ladeboksen er norsk produceret, med fokus på det skandinaviske klima. Easee ladeboksen har en indbygget RCD B fejlstrømsafbryder, og både boksen og kablet er dobbeltisoleret.

Fordele ved Easee ladeboks:

 • 3 års garanti fra installationsdagen
 • Passer til alle elbiler
 • Vægt: 1,5 kg
 • Fås i 5 farver
 • Integreret 4G e-sim med gratis Telia-abonnement inkluderet for livet
 • WiFi tilslutning
 • Måler er integreret – godkendt til refusion
 • Nem styring i Easee app og Monta app
 • Fuld dynamisk opladningseffekt mellem 1,4 og 22 kW (1 og 3-faset opladning)

Har du flere Easee ladebokse, kan de sættes op til intelligent laststyring, således du får optimal ladning af flere biler på en begrænset kapacitet i din elinstallation.

Brugervenlige Apps med masser af spændende muligheder

Når du skal have installeret din ladeboks, skal du bruge to apps: Easee app og Monta app.

Easee app
Easee app bruges ved opsætning af din Easee ladeboks. Herefter overgår din administration af dit forbrug mv. til Monta appen.

Monta app
Danmarks mest brugte app i forbindelse med opladning af elbil, og et rigtig godt match til ladeboksen fra Easee, med mulighed for frit valg af serviceaftaler (se mere nedenfor). I appen har du mulighed for at styre din opladning, se din opladningshistorik og sætte din bil til at lade enten når strømmen er billigst eller når der er vedvarende strøm i produktion på elnettet – du bestemmer.

Du kan desuden – hvis du er berettiget – få straks-refunderet din elafgift direkte i appen, via dens Wallet funktion. Det refunderede beløb kan udbetales eller bruges via Monta app ved ladestandere rundt om, i hele Europa. OBS: der er i øjeblikket ingen statslig elafgift og derfor heller ingen refusion.

Flere profiler og mere fleksibilitet
Monta app giver mulighed for flere brugerprofiler. Du kan have én profil til din egen husstand, én til din nabo – hvor de betaler et lidt højere beløb. Du kan faktisk også gøre din ladeboks åben for offentligheden til et helt tredje beløb, der er helt frit valg.

Mulighed for gode serviceaftaler og refusion af elafgift

Sammen med dit køb af Easee ladeboksen, har du mulighed for at vælge forskellige udbydere af serviceaftaler i Monta appen. Serviceaftalerne er som regel både med service og vedligehold af din ladeboks, support samt refusion af eventuel elafgift. For at få refusion for elafgiften kræves der 4G (som allerede er inkluderet i boksen via Telia) eller WiFi dækning ved ladeboksen.

OBS: frem til 30.06.2023 er elafgiften afskaffet, hvorfor der ikke er nogen refusion at hente. Hvis staten, som forventet, genindfører elafgiften, kan man igen søge om refusion efter 01.07.2023. Vær opmærksom på at enkelte serviceudbydere kræver et højere abonnement og udbetale en fiktiv refusion. Du risikerer altså at lande med et dyrere produkt end nødvendigt – undersøg derfor altid flere udbydere, du har frit valg af operatør via Monta appen.

Du kan finde en liste over udbydere læse om de individuelle serviceaftaler i Monta appen.

Selve serviceaftalen indgås direkte med udbyderen under opsætningen i Monta appen. Ø/strøm A/S er uden ansvar for serviceaftalen. Har du i forvejen reduceret elafgift grundet elvarme eller solceller, kan du ikke få yderligere refusion, ligesom der ikke er nogen refusion på elafgiften så længe den ikke er aktuel, men du kan stadig vælge at køre grønt og købe en Easee ladeboks hos Ø/strøm.

Vælg din egen lokale el-installatør

Du kan selv vælge el-installatør. På den måde sparer du fordyrende mellemled og får installationen lige som du ønsker den.

Ladeboksen afhentes af dig eller din lokale el-installatør hos Ø/strøm A/S når fakturaen er betalt. Herefter installeres ladeboksen, og din el-installatør hjælper dig med opstart af både ladeboks og tilhørende apps. Det vil være en fordel hvis du både har installeret Easee app og Monta app inden installationen er færdig og ladeboksen tilknyttes.

Køb din ladeboks

Uden installation

4.125

kr.*

*Eksl. installation

Du laver selv en aftale med din egen el-installatør som sætter ladeboksen op.

Serviceaftale 79 kr./md.

Fuld afgiftsrefusion*

Med SpotEl fra Ø/strøm og Spirii Go app kan du lade når strømmen er billigst*

Driftsservice*

5 års garanti på ladeboksen*

*kræver el-aftale med Ø/strøm

Køb din ladeboks

Med standard installation

8.995

kr.*

*Inkl. standardinstallation

Fast pris på køb og installation af din ladeboks, dog kan der være ekstraomkostninger, ud over standardinstallationen.

Serviceaftale 79 kr./md.

Fuld afgiftsrefusion*

Med SpotEl fra Ø/strøm og Spirii Go app kan du lade når strømmen er billigst*

Driftsservice*

5 års garanti på ladeboksen*

*kræver el-aftale med Ø/strøm

Har allerede ladeboks – skift til Ø/strøm

0

kr.*

Kræver at din nuværende ladeboks kan integreres med Spirii Go app.

Serviceaftale 79 kr./md.

Fuld afgiftsrefusion*

Med SpotEl fra Ø/strøm og Spirii Go app kan du lade når strømmen er billigst*

Driftsservice*

5 års garanti på ladeboksen*

*kræver el-aftale med Ø/strøm