Ikon for Ø/strøm

Betalingsmuligheder

Find den betalingsløsning der passer bedst til dig.
Det er nu muligt at vælge mellem flere betalingsløsningsmuligheder. Se dine muligheder herunder:

Kvartalsafregning

Der afregnes en gang i kvartalet. Der afregnes altid efter det konkrete forbrug for afsluttet kvartal samt aconto for næste kvartal. Den tidligere acontobetaling bliver modregnet.
Der pålægges betalingsgebyr pr. afregning jf. prislisten.

Månedlig afregning

Der afregnes hver måned. Der afregnes altid efter det konkrete forbrug for afsluttet måned samt aconto for næste måned. Den tidligere acontobetaling bliver modregnet.
Der pålægges betalingsgebyr pr. afregning jf. prislisten.

Afdragsordning

Individuel afdragsaftale hvor kvartalsafregningen kan deles op i 3 rater. Kontakt os hvis du gerne vil høre mere om denne løsning.

Betalingsservice

Tilmeld dig betalingsservice og betal dine elregninger helt automatisk.

Det er både langt billigere end at modtage et girokort, det foregår helt automatisk og så får du også automatisk penge retur hvis du har betalt for meget i aconto.

Nets A/S, som står for Betalingsservice, oplyser følgende om sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger:

”Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon, som viser, at du er på en sikker forbindelse.

Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Nets.”