Juletræet i Rudkøbing - to glade børn med nissehuer

Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret en lille smule for den samarbejdsaftale, Ø/strøm har indgået med et landsdækkende teleselskab. Aftalen vil give hurtigt internet til rigtig mange af vores kunder, og her tænker vi særligt på dem, som bliver berørt af, at internet via telefonkabler udfases i 2024 og 2025. I kan gå på juleferie uden at bekymre jer om, hvad der skal ske efter kobbernettet lukkes – vi har en løsning på vej, som vil glæde de fleste.

Vi kan desværre endnu fortælle om detaljerne i aftalen, ligesom vi endnu ikke kan afsløre navnet på vores samarbejdspartner, men medio januar vil vi lancere det hele. Vi håber, I glæder Jer – det gør vi.

Glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår til alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.